Putkimies Lahdessa
ja Hollolassa hoitaa
LVI-palvelut ammattitaidolla

Jos tarvitset putkimiestä seuraavilla alueilla: Lahti, Hollola, Orimattila, Vääksy, Heinola, Hämeenkoski tai lähialueilla niin ota yhteyttä! Teemme putkitöitä myös yksityisasiakkaille sekä taloyhtiöille sopimusasiakkaiden lisäksi. Saat meiltä kaikki LVI-työt vankalla ammattitaidolla ja nopeasti. Ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voisimme olla avuksi!

Henkilökunnassamme on LVI-asentajia, joilla on vuosien kokemus vaativista LVI-töistä. Lisäksi käytössämme on laadukkaat LVI-työkalut joilla pystymme paikantamaan ongelmat ja mahdollisuuksien mukaan korjaamaan vuotavat putket kuin muutkin ongelmat.

LVI-palveluitamme ovat mm:

  • Vesivuotojen paikantamiset ja korjaukset
  • Vesikalusteiden korjaus- ja asennustyöt
  • Viemärikuvaukset
  • Patteriverkoston korjaustyöt
  • Lämmitysongelmien selvitys ja korjaus
  • Viemäröintityöt

Putkivahingon sattuessa on syytä reagoida nopeasti

Mikäli epäilet vesivuotoa tai muita ongelmia putkissa, suosittelemme ottamaan yhteyttä mieluummin liian herkästi kuin liian hitaasti. Rakenteisiin pääsevä vesi voi aiheuttaa suuriakin vahinkoja ja nämä ongelmat voidaan mahdollisuuksien mukaan ennaltaehkäistä tai vahingot voidaan minimoida reagoimalla riittävän nopeasti. Osaavat ja kokeneet putkimiehemme auttavat mielellään kaikissa LVI-asioissa. Saat putkimiehen tarvittaessa paikalle nopeasti.

Paikallinen putkimies palveluksessasi

Putkitöitä paikalliselta ja perinteikkäältä perheyritykseltä Kiinteistöpalvelu Nummela Oy:lta. Olemme toimineet jo 30 vuoden ajan Lahden alueella ja työn laadukkuus sekä osaavat tekijät ovat avainarvojamme. Olipa kyseessä mikä tahansa putkityö Lahdessa, Hollolassa tai lähialueilla niin ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa.

Jäikö jokin mietityttämään?