Vaihtolavapalvelu Lahti

Kiinteistöpalvelu Nummela / Vaihtolavat ja kuljetuspalvelut

Vaihtolavat, vaihtolavojen kuljetukset ja vuokraukset

Vaihtolava, roskalava, talkoolava eli jätelava, lava joka kulkee monella nimellä. Pääsääntöisesti käytetään nimitystä vaihtolava. Vaihtolava soveltuu suurien jätemäärien keräykseen ja lajitteluun. Kiinteistöpalvelu Nummelalta voit vuokrata vaihtolavan käyttöösi mm. seuraaville alueille: Lahti, Hollola, Orimattila, Vääksy, Heinola ja Hämeenkoski. Toimitamme vaihtolavoja myös kauemmas tarvittaessa joten ota yhteyttä!

Vaihtolavaa voidaan käyttää monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin kuten rakennustyömailla purkujätteelle, teollisuuteen ja yksityisille käyttäjille esimerkiksi siivoustalkoisiin tai remontin jätteiden keräämiseen.

Jos tarvitset vaihtolavaa niin ota yhteyttä. Mikäli vaihtolavaa tarvitaan nopeasti niin soita suoraan Viljamille, toimitamme lavan mahdollisuuksien mukaan erittäinkin nopeasti jopa samana päivänä. Noudamme ja tyhjennämme vaihtolavan sovitun vuokra-ajan päätyttyä.

Monipuolisesti erilaisia vaihtolavoja

Valikoimastamme löydät seuraavat vaihtolavat:

  • 17  kuutioiset
  • 21 kuutioiset
  • yksi väliseinällä varustettu lokerolava useampaa jätetyyppiä varten.
  • 12 kuution vesitankki erinäisiin vesikuljetuksiin.

 

Vaihtolavan vuokrauksen hinta riippuu monesta eri osatekijästä, kuten kuljetuksen pituudesta ja paikallisen jätehuollon veloittamasta jätteen käsittelymaksusta, joka vaihtelee jätteen mukaan. Helpoiten saat hinnan selville ottamalla yhteyttä!

Kuljetamme vaihtolavat, lumet, sorat ym.

Kun tarvitset vaihtolavaa niin ota yhteyttä ja toimitamme lavan nopeasti ja joustavasti haluamaasi paikkaan pääsääntöisesti Päijät-Hämeen alueella.

Kiinteistöpalvelu Nummela Oy on lisäksi myös kuljetusyritys ja omistaa tavaraliikenteessä vaadittavat yhteisöluvat.

Vaihtolavojen kuljetukset suoritamme pääsääntöisesti koukkulaitteella varustetulla Scania P420 kuorma-autolla.

Kuljetuskalustostamme löytyy myös toinen kuorma-auto varustettuna kouralaitteella eli ns. koura-auto. Vaihdettavalla kourapäällä pystymme monipuolisesti siirtämään suuria määriä maa-ainesta, risuja sekä paljon muuta. Koura yltää jopa 13 metrin päähän ja nostaa tällöinkin vielä tonnin edestä, joten pystymme suorittamaan monipuolisesti erilaisia urakoita. 

Kuljetuspalveluihimme kuuluvat mm.

  • Vaihtolavojen kuljetukset
  • Lumen poiskuljetukset
  • Soran, hiekan, mullan, kuorikkeen ym. kuljetukset 
  • Vaihtolavakonttien kuljetukset
  • Koura-autoa vaativat toimenannot
  • ym.

 

Jos tarvitset esimerkiksi pihamaallesi soraa, hiekkaa tai muuta maa-ainetta niin ota yhteyttä myös tällöin ja toimitamme nämä sinulle. Lisäksi koura-auton kanssa esimerkiksi hiekan, soran, mullan tai muun maa-aineksen levittäminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa kuin käsipelillä. 

 

Kysy lisää kuljetuspalveluistamme oheisella lomakkeella tai soittamalla Viljamille.

Kysy lisää vaihtolava- ja kuljetuspalveluista
Viljami Nummela / 045-3151102